Administracions

Votació final per assignar, a Castell-Platja d’Aro, els 150.000 euros participats

Dilluns s’obrirà el termini perquè els residents majors de 16 anys triïn entre tres de les 15 propostes fins al final del mes

Els empadronats majors de 16 anys –a 31 de desembre de 2017– podran triar tres de la quinzena de propostes del procés participatiu per assignar 150.000 euros del pressupost d’aquest any a partir de dilluns i fins al 30 de setembre. És la darrera part de la primera experiència al municipi perquè els veïns prioritzin algunes de les inversions del consistori.

El cost total de les propostes s’acosta a 440.000 euros. I, entre les accions a consulta, n’hi ha diverses de pressupost elevat –120.000 euros per adaptar a vianants la gran rotonda de la Rosa dels Vents, 79.000 per a la creació d’una zona de pas segura per travessar l’avinguda de s’Agaró a l’altura del pont sobre el riu Ridaura, 70.000 per climatitzar el local del banc d’aliments i 48.000 per habilitar un petit giratori al mig del vial d’accés al Parc d’Aro.

Completen la llista propostes més modestes, com ara la cobertura de l’entrada de l’escola Vall d’Aro, l’escenari de la plaça Major, un parc de lleure per a gossos a s’Agaró, una pista esportiva de corfbol al parc de Can Nitus o bé cistelles i xarxes de volei a Riuet. També un equip de so per a entitats, bancs a l’avinguda Fanals, una font d’aigua al parc dels Estanys, millores a l’accés al paratge natural de Roques Martines i una pista de petanca al final de l’avinguda Ridaura.Per participar, si es compleixen els requisits, es podrà votar a tothora mitjançant el portal http://participa.platjadaro.com. Simultàniament hi haurà cinc punts municipals d’accés públic per poder-ho fer en línia, ubicats a Platja d’Aro (Oficina de Turisme, Centre Cívic Vicenç Bou i Oficina d’Atenció al Ciutadà), a Castell d’Aro (Oficina d’Atenció al Ciutadà) i a S’Agaró (Ca La Generosa, l’edifici on hi ha Correus i Televisió Costa Brava). També es poden omplir butlletes de paper i desar-les a les urnes instal·lades a l’Ajuntament, Biblioteca Mercè Rodoreda, Centre Cívic Vicenç Bou i escoles Fanals d’Aro i Els Estanys (Platja d’Aro); Oficina d’Atenció al Ciutadà, escola Vall d’Aro i institut Ridaura (Castell d’Aro); i a Ca La Generosa (S’Agaró).Les butlletes també es poden desar a l’estand mòbil amb presència als tres nuclis del municipi. Castell d’Aro: dilluns 10 de setembre (16-19 h) i dimarts 18 de setembre (17.30-19 h) a la Plaça Poeta Sitjar, i dimecres dia 26 a l’Escola Vall d’Aro (a l’inici i cloenda de la jornada escolar). Platja d’Aro: divendres 14 i 21 de setembre (10-12 h) al mercat municipal, dijous 20 de setembre a l’Escola Fanals d’Aro i dijous dia 27 a l’Escola Els Estanys (a l’inici i cloenda de la jornada escolar). S’Agaró: dissabte 22 de setembre (12-14 h) a l’Avinguda de la Platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona