Administracions

Palamós traslladarà l’oficina de turisme de la guingueta del passeig

La nova es posarà en uns locals de l’edifici Jaume II

L’Associació pel Foment i el Comerç obrirà a la característica guingueta una central de reserves

L’Ajuntament de Palamós traslladarà l’actual oficina municipal de turisme de l’actual i coneguda guingueta del passeig del mar a uns locals situats a pocs metres, també a primera línia de mar. Aquest característic edifici, que havia estat originalment un bar, no quedarà en desús perquè passarà a ser una extensió de l’Associació per al Foment del Comerç i el Turisme, que el convertirà en un centre de reserves per contractar, entre d’altres, serveis nàutics o reserves d’establiments de la població.

Aquest acord el va anunciar el president de Fecotur, Toni Bachiller, durant la primera gala de socis que va organitzar l’entitat. L’Ajuntament de Palamós té previst traslladar l’oficina de turisme a un local situat a l’edifici Jaume II, pràcticament al davant, i també a primera línia de Mar. Fecotur, en el marc de la gala de socis, també va donar a conèixer el donatiu de 13.770 euros, recollit en diverses campanyes comercials, que es destinarà a entitats socials.

Reconeixements

La gala de socis de Fecotur va voler retre un reconeixement a set establiments centenaris de Palamós: la pastisseria Collboni, la botiga d’articles d’espart Ayats, Modes Francina, Teixits Puiggròs, l’Estanc Xarnach, Ferreteria Can Cateura i la carnisseria Prats, si bé aquesta darrera va tancar fa un temps i ja no existeix.

D’altra banda, i durant la gala, es van lliurar els diners recollits en les diferents campanyes comercials de caire solidari que ha organitzat l’associació al llarg de l’any. Aquests són donatius que s’han recaptat en les campanyes De nit + que plats a Palamós, les botigues al carrer Forastoc i PalamóSwing i la Campanya Estiu Solidari. Aquesta darrera campanya s’ha dut a terme amb la col·laboració de CaixaBank. En total, s’han recollit 13.770 euros amb el conjunt de les accions solidàries. Aquests diners s’han atorgat al col·lectiu de pallasses de l’hospital de Palamós Tirites Clown, a la Fundació Vimar i a l’Associació Pots, entitats que treballen amb persones amb discapacitat.

LA FRASE

Aprofitant que l’oficina canviava de lloc vam mostrar interès per gestionar aquest espai
Toni Bachiller
president de fecotur

LA XIFRA

13.770
euros
s’han recollit en les diverses campanyes comercials i ara Fecotur els donarà a tres entitats socials locals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona