Administracions

Nou procés participatiu pel pressupost cristinenc

Avui comença, per tercer any consecutiu, el període de votació per triar deu de les dinou propostes que hi ha

Hi ha obres, activitats i l’empenta al lloguer social

Els veïns de Santa Cristina d’Aro estan cridats, per tercer any consecutiu, a participar en la consulta sobre inversions i partides a incloure en el pressupost municipal de 2019. El període de votació comença avui dilluns i s’allargarà fins al diumenge 2 de desembre, i es podrà triar entre 19 possibilitats, de les quals es prioritzaran les deu amb més suports.

Després de la primera edició, en què hi havia un topall econòmic, aquest cop –igual que l’any passat– la llista de propostes només preveu costos orientatius en algun cas i no hi ha límits pressupostaris. Entre les accions, n’hi ha algunes que inclourien obres, com ara la millora de la canalització de la riera de Can Dilla, l’habilitació d’un aparcament d’autocaravanes en algun terreny municipal, la construcció d’una pista d’atletisme a la zona esportiva i, com també han expressat diversos veïns i joves en els treballs de debat sobre el POUM, les permutes entre terrenys per facilitar la promoció de pisos de lloguer social al municipi.

Entre les accions, proposades també pels mateixos ciutadans i preseleccionades en les assemblees de diverses comissions prèvies, n’hi ha que proposen el reforç dels serveis de neteja municipals, la millora de la pista de skate i dels gronxadors de l’avinguda de l’Església o la restricció d’accés de vehicles a la zona esportiva, a banda de la millora de la temperatura de les dutxes del pavelló i el camp de fubol.

Per participar-hi, el consistori torna a habilitar el web o es pot anar presencialment a dipositar butlletes a l’oficina d’atenció al ciutadà, la biblioteca, la Zona Jove o l’àrea de Participació.

LA DATA

02.12.18
Fins
al diumenge 2 de desembre, a partir d’avui, els majors de 16 anys residents o vinculats a la vila poden votar.

Accions socials i culturals

Les propostes per decidir abracen diverses activitats culturals o socials, com ara un cinefòrum, l’organització d’un petit pessebre vivent i la celebració d’una mostra de cuina a l’hora de dinar, i d’altres de literàries –sopars poètics, un taller d’escriptura creativa, el foment de la lectura entre els joves o del teatre llegit–. Finalment, hi ha una proposta l’ampliació de sessions musicals per a infants i una altra de dinamització comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona