Administracions

Fornells de la Selva amplia el pont del passeig Pep Ventura

S’eixamplen les voreres per millorar-hi la seguretat i la mobilitat

És molt utilitzat per famílies que van a l’escola

L’Ajuntament de Fornells de la Selva vol millorar la seguretat i la mobilitat del pont del passeig Pep Ventura sobre la via del tren, un vial molt utilitzat perquè connecta la part alta del municipi gironí, on s’han establert moltes residències familiars, amb l’escola i la resta del nucli urbà. Les obres d’ampliació del denominat “pont dels carros”, tal com es coneix entre els veïns de Fornells de la Selva, era un dels compromisos del programa electoral de l’actual equip de govern de l’alcalde, Narcís Boschdemont . Les obres ja han estat adjudicades per un import total de 140.611,32 euros, amb l’IVA inclòs, a l’empresa Rubau-Tarrés, i és previst que en els pròxims tres mesos els veïns ja puguin gaudir del nou pont, segons va destacar l’alcalde. En aquest sentit, Boschdemont va destacar que “hi ha més feina del ferrer alhora de realitzar les peces per preparar tota l’estructura metàl·lica”.

Les obres consisteixen en l’ampliació de la vorera nord, que era molt estreta, fins a arribar a dos metres i vint centímetres. El projecte inclou també la substitució i l’adequació de la instal·lació d’enllumenat així com de la xarxa de semaforització. L’ampliació de la vorera es realitzarà amb un voladís metàl·lic format per un total de 24 bigues que s’ancoraran al llarg de la vorera, adjacent a la calçada. Com a protecció entre la calçada i la vorera es col·locarà una barrera de protecció tubular. El projecte també inclou la substitució del pou d’embornal existent.

LA FRASE

Serà molt més ample i molt més segur. En els pròxims mesos hem de poder gaudir del nou pont
Narcís Boschdemont
alcalde de fornells de la selva

LA XIFRA

140.611
euros
és el total, amb l’IVA inclòs, del pressupost de posada a licitació.

Segona millora d’una via important

Amb l’actuació al pont sobre la via del tren, Fornells de la Selva completa millores de seguretat i mobilitat en una de les vies més transitades del municipi. La primavera passada ja es va actuar al carrer Sant Cugat, una de les principals vies d’entrada al centre de la població. L’objectiu de les obres al carrer Sant Cugat era ampliar la xarxa pedalable de Fornells. També es va aprofitar per renovar-hi la xarxa d’aigües pluvials i un tall de la de l’aigua potable. Es va canviar l’enllumenat tradicional per nous llums led i asfaltar novament el carrer i arranjar la vorera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona