Administracions

Calonge millorarà la xarxa d’aigua potable

Es connecten dues grans canonades i es millorarà la gestió en tota la infraestructura

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni millora la xarxa d’aigua potable del municipi. El consistori ha impulsat la instal·lació d’un nou tram de canonada que transcorre pel carrer Verge de Núria per connectar-la amb la canonada del carrer Migjorn.

Aquest nou tram ha permès mallar aquest punt de la xarxa d’aigua potable. Fins ara la canonada del Verge de Núria i la del carrer Migjorn eren un final de línia, de manera que acabaven sense connectar amb cap més tram de la xarxa d’aigua. Amb aquestes obres les dues canonades queden connectades, permetran millorar la gestió de la xarxa en aquesta zona i dur a terme amb més garanties el subministrament. Les obres han tingut un cost de 16.214 € i es van adjudicar a la companyia Sorea.

Aquest projecte, redactat pels serveis tècnics municipals de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, definia les obres necessàries per connectar la canonada d’aigua potable existent a l’avinguda Verga de Núria que alimenta la piscina mancomunada dels termes municipals de Palamós, Vall-llobrega i Calonge i Sant Antoni amb un tram de canonada existent que ve del carrer Migjorn. Les obres han consistit en la demolició del paviment existent a l’avinguda Verge de Núria per fer les connexions, l’excavació d’una rasa per col·locar la nova canonada, la instal·lació d’un tram de canonada d’aigua potable de 100 metres lineals, i de 150 mil·límetres de diàmetre, i la posterior pavimentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona