Administracions

Ajuts a Palamós per valor de 210.000 euros

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat una aportació de 210.000 euros adreçats a aplicar mesures en matèria d’habitatge per pal·liar els efectes de la Covid-19.

L’objectiu és poder aportar ajuts per al lloguer i les quotes hipotecàries, a les persones del municipi que són arrendatàries o propietàries d’habitatge habitual i que s’han vist afectades per l’impacte econòmic de la pandèmia. El període per poder presentar les sol·licituds començarà a principi d’octubre, i es fixarà en un import màxim de 750 euros. Aquests ajuts en matèria d’habitatge formen part del pla de xoc municipal, que estableix un total de 14 línies.

Aquestes línies bàsiques d’actuació, socials i econòmiques compten amb una dotació global de 700.000 euros. Totes les forces polítiques representades al consistori han donat suport unànime, aprovant les bases d’aquestes subvencions. Les bases d’aquests ajuts a l’habitatge han estat consensuades per la Taula de Coordinació Local pel Dret a l’Habitatge, formada per la regidora d’Habitatge, representants de tots els grups polítics municipals al consistori; per membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; la regidora i tècniques de l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania, la tècnica dels Serveis Jurídics i d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós, la coordinadora de l’Oficina Comarcal d’Habitatge; el Síndic Municipal de Greuges, i per les entitats Càritas de Palamós i Sant Joan, i Creu Roja de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona