Administracions

La reforma de l’interior de Can Trinxeria, el 2022

S’aprova el projecte d’aparcament públic a Can Parera amb les crítiques i el vot en contra de l’oposició d’Esquerra

Les obres de la reforma interior de Can Trinxeria , un projecte aprovat en l’última junta de govern local de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, es preveu que comencin l’any vinent, un cop feta l’exposició pública i la seva posada a licitació. En aquesta segona planta se situaran nous espais d’exposició i la sala de formació. Es faran adaptacions a la primera planta per posar-hi dos despatxos més. L’objectiu és centralitzar-hi serveis socials, ciutadania o el jutjat de pau, a més d’altres que ja hi són, com ara promoció econòmica o la borsa de treball. El cost total és de 336.578,43 euros, IVA inclòs.

En el ple d’ahir al vespre es va aprovar, amb el vot en contra de l’oposició d’ERC, el projecte d’enderroc parcial de Can Parera, una finca que el consistori cassanenc va adquirir el setembre passat per un import de 278.915 euros. La casa s’enderrocarà per fer-hi places d’aparcament i la nau adjacent es reformarà per crear una plaça coberta que permeti un ús polivalent de l’espai. El cost previst de l’execució del projecte és de 137.909 euros IVA inclòs. Des del grup d’ERC, Martí Vallès va qüestionar el fet de no haver consultat els veïns abans de fer un projecte de pàrquing que “canviarà a pitjor” la vida a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer. L’alcalde, Robert Mundet, va dir que “no comparteix aquesta visió tremendista”. Per Mundet, s’incrementa l’aparcament públic i es facilitarà l’aparcament a la zona comercial.

LA XIFRA

336.575
euros
és el cost total de la reforma pressupostada, amb IVA inclòs, de Can Trinxeria.

LA DATA

2022
és l’any
en què està previst que comencin les obres després de l’exposició pública i la posterior posada a licitació.

Noves ajudes Covid-19

Es van aprovar dues línies d’ajudes econòmiques per a veïns i empreses afectats per la Covid-19. Per una banda, s’atorgaran unes subvencions de fins a 600 euros als treballadors per compte d’altri empadronats al municipi que hagin estat objecte d’un acomiadament o un ERTO/ERO durant un mínim de seixanta dies i que tinguin un sou brut inferior als 2.000 euros. També es van aprovar les bases per atorgar subvencions de fins a 500 euros per a autònoms i petites empreses amb seu a Cassà amb activitat no essencial i amb una plantilla no superior a deu treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona