Administracions

Una regidora d’ERC de Palafrugell infringeix el toc de queda

Mònica Tauste, delegada d’Infància i Joventut, posa el seu càrrec a disposició de l’alcalde, que valora què fer

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer (ERC), té sobre la taula una carta de la regidora del seu grup Mònica Tauste en la qual posa el càrrec a la seva disposició per haver infringit el confinament nocturn. Piferrer, en un comunicat fet públic ahir, assenyala que, ara per ara, no ha pres cap decisió i que espera al llarg dels dies vinents resoldre el futur de la seva regidora.

Marta Tauste (ERC) és delegada d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat i vocal de la comissió informativa d’Urbanisme. En l’escrit que ha presentat a l’alcalde exposa que dissabte va infringir el confinament nocturn i va incomplir, per tant, les normes dictades per la Generalitat en la lluita contra la Covid-19.

Reconèixer els errors

Tauste exposa en la carta que ha lliurat a l’alcalde i que l’alcaldia no ha fet pública: “Sempre he tingut present que com a càrrec públic he de donar exemple dels meus actes, i així ho he fet a cada moment i sobretot al llarg d’aquesta pandèmica.”

A la nota que ha fet arribar l’Ajuntament no es detallen, però, els motius pels quals va vulnerar el confinament nocturn. Tauste diu, sempre segons l’escrit municipal, que “és de ser una persona honesta el fet de reconèixer aquest error i demanar disculpes a la ciutadania i als meus companys i companyes de l’equip de govern”. Al mateix temps, la regidora remarca que el seu “compromís inalienable ha estat sempre i a cada moment servir al jovent de Palafrugell, estant al seu costat, amatent als seus precs i necessitats”. “Així ho he fet des del primer dia”, diu.

Palafrugell és un dels 162 municipis on els ciutadans, entre la una de la matinada i les sis del matí, han de respectar el confinament.

Tueste va néixer a Palafrugell l’any 1986. És auxilar d’arqueologia, guia de monuments i museus al MAC-Empúries. A m-es de carrossaire ha estat col·laboradora amb l’Associació de Veïns del carrer Ample de Palafrugell. És regidora a l’Ajuntament de Palafrugell des de 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona