Administracions

L'ajuntament de Montserrat pagarà l'extra de Nadal a la Primavera

L'equip de govern posa en marxa un pla de viabilitat econòmica a fi de pal·liar la situació de manca de liquidés

En 15 dies podria tallar-se la llum i la replega del fem al poble

La situació d'endeutament acumulat per la què passa l'Ajuntament de Montserrat, a la comarca de la Ribera, ha obligat l'equip de govern a aplicar un bast programa de viabilitat malgrat ser conscient dels deutes procedents de la Generalitat Valenciana i les subvencions de les entitats autonòmiques, per a les quals ha hagut de fer-li front als pagaments al personal.

Sols de les obres del Pla Confiança del govern Camps, l'Ajuntament de Montserrat té un descobert de 800.000 euros que ha hagut d'avançar en gran part.

A aquests deutes de curt termini, cal afegir-li cinc milions d'euros que hi ha compromesos a llarg termini. És per això que a la mesa de negociació amb els treballadors, la corporació ha presentat les mesures que s'han de prendre i que basculen entre un lleu increment dels impostos municipals i la reducció d ela despesa.

Així les coses, s'ha comunicat als representants del treballadors que la paga extra de Nadal patirà una demora de tres mesos i s'abonarà proporcionalment durant els mesos d'abril, maig i juny. Igualment la paga de l'Estiu es saldarà durant els darrers mesos del 2012.

La situació econòmica és tan crítica que si en 15 dies no es paga a Iberdrola, podrien tallar el subministrament elèctric públic. Passarà igual, en el cas que no es salde el deute amb el servei de replega de fem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.