Administracions

Montserrat convoca la segona assemblea ciutadana

S'espera una afluència semblant a la que originà la primera convocatòria

Des de la celebració de les eleccions autonòmiques locals, l'equip de govern que administra la municipalitat d'aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, ha decidit governar amb el suport del conjunt d ela ciutadania i és per això que ha tornat a convocar una assemblea ciutadana per a divendres 9 de desembre a les set de la vesprada.

En aquesta segona convocatòria, s'informarà els assistents sobre el pla d'ajust econòmic municipal, necessari per a superar la situació econòmica real de l'Ajuntament i per a continuar realitzant les inversions previstes.

Igualment, l'assemblea coneixerà els detalls del pressupost municipal per a l'any vinent i s'obrirà un torn de precs i preguntes perquè els assistents puguen realitzar els suggeriments i les preguntes que consideren oportunes.

Amb aquesta iniciativa, el consistori presidit pel socialista Josep Maria Mas, vol aplicar una política oberta de participació ciutadana i simultaniejar l'acció de govern amb la participació ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.