Administracions

Educació

Potenciar l'estudi de l'anglès

Vilablareix subvenciona les classes d'anglès

L'Ajuntament ha subvencionat gairebé la totalitat del cost de la formació dels 156 inscrits per un import de 31.520 euros per a aquest curs 2015/2016

Les classes també s'imparteixen al viver d'empreses i a aturats

La potenciació de l'anglès com a tercera llengua és una prioritat per l'equip de govern de Vilablareix, d'ERC, que treballa intensament per potenciar-ne l'aprenentatge, en el marc d'un dels eixos que s'ha proposat des de l'Ajuntament. A banda d'aquest projecte per fomentar l'aprenentatge de l'anglès com a tercera llengua, també promou l'estudi de l'anglès realitzant cursos a les oficines del viver d'empreses El Rusc amb cursos per a aturats i cursos especialitzats per a empreses. Amb aquest projecte, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament ha subvencionat gairebé la totalitat del cost de la formació dels 156 inscrits per un import de 31.520 euros per a aquest curs 2015/2016.

La regidora de l'àrea de Cultura, Marta Fusté, ha explicat que “l'equip de govern vol que els nens i els adolescents estiguin preparats i que puguin tenir les millors possibilitats en un futur pròxim; i també s'adreça als adults perquè puguin ser més competitius en l'àmbit laboral”, destaca. “Volem introduir altres activitats com tallers de cuina, hores del conte a la
biblioteca o colònies en països estrangers amb l'objectiu de practicar l'idioma”, afegeix la regidora. Els alumnes, que realitzen entre dues i tres hores a la setmana en funció de l'edat, aporten 10 euros a través d'una quota mensual. D'una banda, s'han programat a l'escola classes d'anglès com a activitat extraescolar i s'hi han matriculat un total de 104 alumnes. I, a Can Gruart, s'han creat cinc grups més organitzats per nivells, amb deu persones per grup, adreçats a estudiants d'ESO i batxillerat i a persones adultes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona