Administracions

infraestructures

Unió per millorar les carreteres del Baix Ter

Diversos alcaldes i regidors dels ajuntaments de Torroella, Verges, Ullà, l'Escala, Bellcaire i la Tallada d'Empordà s'han reunit per tal d'intercanviar inquietuds i posar en comú estratègies institucionals al voltant del que, segons destaquen, comporta la perillositat de les carreteres del Baix Ter.

A la reunió, celebrada a l'ajuntament de Torroella, es va acordar coordinar les seves accions i intensificar la reivindicació històrica del territori per mirar de resoldre aquesta problemàtica. En aquest sentit, faran extensiva aquesta iniciativa a la vintena de municipis que es troben a l'entorn de les carreteres de la Pera fins a Gualta (GI-642 i GI-643) i de Medinyà fins a Ullà (Gi-633 i Gi-634, i un tram de la C-31, on es troba el perillós entroncament amb la carretera de l'Escala) i demanaran, com a primera acció, una reunió amb els màxims representants de Carreteres i Mobilitat. A la reunió hi van assistir els batlles de Torroella, Verges, la Tallada i l'Escala, Josep Maria Rufí, Ignasi Sabater, Josep Ferrer i Víctor Puga, respectivament; i els regidors Dolors Anguera i Joan Josep Caravaca, d'Ullà; David Sallaré, de Bellcaire, i Jordi Colomí, primer tinent d'alcalde, i Josep Martinoy, regidor de Mobilitat de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia