Serveis

Lloret de Mar tindrà una oficina de turisme al centre

Preveu instal·lar-la a la plaça Pere Torrent utilitzant part de la infraestructura que havia de ser una font d'aigua i que mai no va funcionar

També desenvoluparà el projecte de Ciutat de la Llum

L'Ajuntament de Lloret de Mar vol instal·lar una oficina d'informació turística a la plaça Pere Torrent, projecte que vol fer realitat durant el 2017 gràcies a una subvenció que rebrà del pla del foment del turisme. L'Ajuntament va presentar un projecte de millora de diverses àrees del municipi per un import de 865.000 euros, i la subvenció atorgada cobreix la meitat del pressupost.

El nou punt d'informació turística ja havia estat reclamat per l'anterior regidor de Turisme, Joan Gou, ja que es considerava que un únic punt a l'entrada del municipi era insuficient, i allunyat de la zona de més afluència de visitants. Curiosament, la nova oficina donarà per fi utilitat a la instal·lació que es va fer a la plaça (inaugurada el 1993) per tenir unes fonts d'aigua, que no van arribar a funcionar mai. L'estructura on havia d'anar la maquinària que feia anar l'aigua servirà per allotjar la nova oficina.

A banda del nou punt d'informació turística, la subvenció inclou el projecte de la Ciutat de la Llum, que forma part del pla operatiu de renovació de la destinació turística. Es tracta d'un projecte de tematització de Lloret al voltant de la llum, que inclouria la decoració de façanes i la creació d'esdeveniments sempre a través de la llum. L'Ajuntament ja va seleccionar propostes que va fer-los arribar l'artista Tom Carr i que espera poder dur a terme abans del 2018. El mateix pla d'inversions proposat a la Generalitat inclou millores destacades en platges i d'accessibilitat de la gran majoria del centre, segons va explicar el regidor responsable del pla operatiu, Jordi Orobitg. També va avançar que hi haurà millores en patrimoni cultural, amb la recreació d'un habitatge ibèric al Turo Rodó, i la instal·lació llargament reclamada del Wi-Fi al municipi. Pel que fa a les platges, Orobitg va avançar que es renovaran tots els equipaments públics de les platges, entre aquests els mòduls de salvament, els adaptats i els miniclubs.

LA XIFRA

400.000
euros
és l'import de la subvenció que ha estat concedida a través del pla del foment del turisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona