Urbanisme

ferrocarrils

A concurs la reforma de l'estació de la Pobla

El ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat aquesta setmana la sortida a contractació de l'obra de rehabilitació i remodelació de l'edifici de l'estació de tren de la Pobla de Segur, un projecte que permetrà encabir una oficina de turisme, un centre d'interpretació de Boumort i Collegats i un centre de bicicletes de muntanya.

El pressupost de l'obra és d'uns 328.000 euros, que seran finançats majoritàriament amb fons europeus i també amb una partida de la Generalitat de Catalunya. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha expressat el seu desig perquè comencin les obres i poder donar el servei “com més aviat millor”, i hi ha afegit que el termini per a la presentació d'ofertes és de 26 dies. L'estació de tren de la Pobla de Segur és, des de fa dos anys, de propietat municipal, després que el Departament de Territori i Sostenibilitat la cedís a l'Ajuntament per a la seva explotació.

El ple del Consell del Jussà, celebrat dimarts, també va aprovar una moció relativa a l'adhesió a la campanya d'acollida de refugiats Casa nostra, casa vostra amb els vots a favor de tots els partits. També es van aprovar diverses mocions relatives al pressupost de la Generalitat 2017, entre les quals destaca una partida per desencallar la reforma del port de Comiols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia