Infraestructures i serveis

municipal

participació ciutadana

Els tortosins fan més de 600 propostes d'inversió

L'Ajuntament seleccionarà les que siguin viables i després es farà la votació

Els veïns de Tortosa han presentat més de 600 propostes per als pressupostos participatius del 2017. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet un primer balanç molt “optimista” de la participació en aquesta fase. Ara els tècnics discriminaran les propostes que siguin viables i les coincidents, i els dies 3, 4 i 5 d'abril es faran sessions de debat en què la ciutadania podrà conèixer i defensar les seves propostes. Posteriorment, es durà a terme la classificació final i, entre el 28 d'abril i el 6 de maig, tindrà lloc la votació per decidir en què s'inverteixen 150.000 euros del pressupost.

D'altra banda, l'Ajuntament ha atès un total de 1.630 requeriments de l'àrea de manteniment durant el 2016. La majoria de serveis han estat per desperfectes en edificis municipals, la reparació de paviments i voreres, i deficiències de l'enllumenat. La brigada municipal té 47 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia