Infraestructures i serveis

La piscina de Roses millora les instal·lacions

S'ha ampliat la galeria d'observació del departament d'activitats

La piscina municipal de Roses ha dut a terme unes actuacions de millora de les seves instal·lacions, consistents en l'ampliació de la zona destinada a despatxos i, més concretament, al departament d'activitats. Per resoldre la problemàtica del poc espai disponible per a despatxos, s'ha ampliat la galeria d'observació de les instal·lacions, la qual cosa ha permès crear un despatx específic per al departament d'activitats, on el coordinador esportiu i els monitors podran exercir les tasques de suport a la realització de les activitats. El nou espai consta de tres llocs de treball i presenta un disseny completament integrat a l'estructura existent de la galeria d'observació. Paral·lelament a aquesta acció, s'aconsegueix una millora al despatx d'administració de la piscina, on s'ha aprofitat l'espai alliberat per habilitar-lo com a arxiu de documents, que també suposava una mancança important. Al mateix temps s'ha fet un tancament per insonoritzar i protegir el bastidor que conté l'equipament informàtic, el circuit tancat de càmeres de seguretat, la telefonia...

Aquests treballs s'han dut a terme aprofitant els dies festius de carnaval; també s'ha desembussat el desaigüe de les dutxes d'homes i s'ha creat una nova canalització que eviti els embassaments que es produïen. Altres millores, com ara el canvi del sílex dels filtres de les piscines o la substitució del parquet de les sales d'activitats per un terra sintètic, s'aniran duent a terme durant l'any en curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia