Uns 1.500 alumnes es queden sense transport escolar al Camp i l'Ebre

Més de 1.500 alumnes de primària i secundària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han quedat avui sense classe a causa del temporal de neu. A la Conca de Barberà, per exemple, s'han suspès totes les rutes de transport escolar –catorze en total–, i han resultat afectats uns 450 estudiants. A l'Alt Camp, han estat 183 els nens i nenes que s'han quedat a casa en anul·lar-se vuit rutes; mentre que al Priorat s'han suspès els catorze trajectes de la comarca i 424 alumnes de primària i secundària no han assistit a les aules. L'afectació, en canvi, ha estat menor al Baix Penedès i al Baix Camp. Al Baix Camp només s'han suspès les rutes de Colldejou –19 estudiants afectats– i Vilaplana –17–, mentre que al Baix Penedès han quedat sense transport 84 alumnes, ja que han quedat anul·lades la ruta de la Bisbal del Penedès i les dues del Montmell. D'altra banda, a les Terres de l'Ebre no s'ha posat en marxa el servei de la Terra Alta –nou rutes– i uns 350 alumnes de primària i secundària s'han quedat sense classe. Tot i així, aquesta ha estat una mesura de precaució davant les previsions meteorològiques, ja que la neu de moment no ha afectat les carreteres d'aquesta comarca. I, finalment, a la Ribera d'Ebre s'ha suspès el transport escolar de Tivissa, que fan servir 55 alumnes.

Pel que fa a les incidències a la xarxa viària, a primera hora d'aquesta tarda el temporal encara estava causant problemes a vuit carreteres de la demarcació. La neu fa que estigui tallada la C-241d, a Santa Coloma de Queralt; la C-242, a Cornudella de Montsant; la TP-2311, a Cabra del Camp, i la T-233, a Solivella. També està restringit el pas a camions de més de 3.500 quilos a la C-14, a Belltall, i a la C-44, de l'Hospitalet de l'Infant fins al coll de Fatxes; i és obligatori l'ús de cadenes a la C-51, entre el Vendrell i Rodonyà, i a la TP-7402, a Porrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona