Medi ambient

Invertiran 370.000 euros en les Gavarres

El Consorci de les Gavarres aprova el programa d’actuacions per al 2019

El ple del Consorci de les Gavarres va aprovar, fa uns dies, el programa d’actuacions per al 2019, que suposa una inversió total de 370.000 euros. Aquesta xifra representa un augment de 200.000 euros respecte del pressupost anterior. Entre les actuacions previstes per a aquest nou any hi ha la possibilitat d’adquirir diverses finques forestals com a sòl públic dins del massís, la contractació d’una brigada de treballs forestals, l’actualització del pla de prevenció d’incendis i la posada en marxa d’un projecte pilot sobre la gestió i l’explotació del bruc a les Gavarres.

També es contempla la tercera i darrera fase de l’inventari del patrimoni immaterial de les Gavarres, en què s’elaboraran cinquanta fitxes i material audiovisual, una prospecció arqueològica a Calonge i l’inventari de l’arquitectura popular.

Pel que fa a divulgació i comunicació, i dins del marc dels actes de celebració del vintè aniversari de creació del Consorci, el 2019 s’organitzaran diverses activitats i s’impulsarà la plataforma Gavarres365.cat, guanyadora dels premis de comunicació local Carles Rahola de l’any 2017. En l’àmbit de les actuacions del desenvolupament local, es tirarà endavant un projecte pilot de turisme surer i l’organització de la segona edició del festival Art&Gavarres, en què s’ampliarà la participació fins a sis municipis del Baix Empordà i del Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona