La nova depuradora de Sant Martí Sarroca afavorirà el cabal del riu Foix

La nova depuradora que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) construirà al nucli dels Hostalets, a Sant Martí Sarroca, permetrà garantir les condicions del cabal ecològic del riu Foix i l'aprofitament de l'aigua per a usos urbans, agrícoles i industrials riu avall. Les obres de construcció de la nova depuradora comportaran una inversió de l'ACA de 134.200 euros i la nova instal·lació tindrà una capacitat de tractament de 50 m³ per dia. L'ACA ha començat ja les obres que milloraran el sanejament de Sant Martí Sarroca i que acabaran en un termini de tres mesos. La nova depuradora farà el tractament biològic dels fangs activats.

El programa de sanejament d'aigües residuals urbanes 2005 (PSARU) aprovat per la Generalitat té l'objectiu de completar i millorar el sanejament. Actualment hi ha 371 depuradores en funcionament que donen servei a més de cinc-cents municipis, cosa que permet assegurar el sanejament del 95% de la població. Quan el PSARU 2005 estigui acabat, hi haurà 1.544 instal·lacions de sanejament en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona