Medi ambient

Cal reserva prèvia per accedir a Fontalba

Roses tallarà el 15 de juliol l’accés en cotxe al mirador de Punta Falconera

A partir de demà, qui vulgui circular per la pista de Fontalba, utilitzada pels excursionistes per pujar al Puigmal o caminar fins a Núria, al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, en les dates que hi ha més afluència de visitants haurà de fer una reserva prèvia a queralbsnatura.com . La restricció, que és el primer cop que s’aplica, es mantindrà fins a mitjan octubre de les 7.30 a les 19.30 h. Amb la reserva prèvia s’hauran de pagar cinc euros per dia. A més, es posaran vigilants que donaran informació. Cap vehicle podrà quedar estacionat a la nit i la pernoctació és prohibida per ordenança municipal. Els diners que recapti l’Ajuntament s’invertiran íntegrament en el manteniment de la pista forestal.

Cap de Creus

L’Ajuntament de Roses tancarà del 15 de juliol al 31 d’agost l’accés en cotxe al mirador de punta Falconera, en ple Parc Natural del Cap de Creus, per evitar les imatges que es van veure l’any passat de la carretera d’accés completament col·lapsada pels cotxes. S’hi posarà una barrera física que només podran traspassar per aquestes dates els veïns i aquells que demostrin tenir reserva en algun dels establiments de restauració de la zona. Es preveu elaborar un pla que faciliti aplicar la mesura amb més flexibilitat. El punt de tall permet vehicular el trànsit de tornada per la pista que baixa fins a la punta Falconera i la zona de l’Almadrava. Es preveu la possibilitat futura d’habilitar busos llançadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona