Caldes renova després de 10 anys el contracte de neteja

Després de 10 anys -els dos darrers en pròrroga-, l'Ajuntament de Caldes ha decidit renovar la concessió municipal de recollida i transport de residus municipals. El ple municipal de març va aprovar provisionalment per unanimitat l'adjudicació del servei. El regidor Jordi Coll ha explicat avui en roda de premsa que l'adjudicació serà definitiva si durant el període d'exposició pública no es presenten al·legacions. El regidor ha manifestat que «el govern municipal està content perquè un cop entri en funcionament el nou contracte hi haurà un període d'adaptació de sis mesos per canviar tot el material i començarem a notar la diferència ben aviat».

El nou contracte presenta com a novetats més destacades la incorporació d'una nova flota de vehicles; la desaparició dels contenidors de ferro; la recollida específica pel centre històric (es farà amb vehicles de menor dimensions i es faran servir contenidors temporals) i la inspecció i informació del sistema de recollida porta a porta. A més a més s'engegarà una prova pilot del sistema de recollida porta a porta a les urbanitzacions (segurament es començarà per la d'Els Saulons); es farà una recollida quinzenal de restes de poda i una de puntual de fibrociment; hi haurà un mecànic a dedicació parcial del servei; es millorarà el manteniment dels equips de contenidors soterrats; es posarà material informatiu als contenidors i s'informarà àmpliament del sistema porta a porta i, finalment, es millorarà el sistema de gestió de qualitat i ambiental.

Coll ha aprofitat la roda de premsa per avançar el nombre de sol·licituds rebudes enguany per a la bonificació a la taxa de deixalles. Tot i que encara falten per registrar els darrers dies, finalment més de 500 persones han demanat acollir-se a aquesta bonificació doblant pràcticament les 287 peticions rebudes l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona