Medi ambient

medi ambient

El litoral queda un cop més sense sorra

El fort temporal de llevant que aquest cap de setmana ha afectat la comarca ha tornat a malmetre les platges del Baix Maresme, que ja no disposaven de gaire sorra després de les tempestes de la tardor. En aquesta ocasió, el fort onatge es va endur la platja del pla de l'Os, a Premià de Mar, i va causar estralls també al litoral de Vilassar i Cabrera. Els alcaldes reporten aquests dies la situació a la Generalitat, que s'encarrega d'instar els ports esportius a fer el transvasament de terra de banda a banda de les seves instal·lacions. Tot i això, la forta maror s'ha endut aquests dies la totalitat de la sorra “injectada” per l'Estat i la Generalitat l'estiu passat en una operació que va costar 2,2 milions d'euros.

El temporal del cap de setmana també ha afectat de ple la platja de davant els càmpings de la Tordera, a Malgrat. Els seus propietaris han tornat a queixar-se davant una situació que es repeteix constament i que perjudica de ple les seves instal·lacions. Reclamen solucions permanents al Ministeri de Medi Ambient. Es preveu que el temporal marítim continuï durant el dia d'avui i també demà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona