Medi ambient

L'alcalde de Paterna autoritza la tala de 212 pins a la zona de la Canyada

Compromís informa que ha fet oïdes sordes a les peticions veïnals

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l'alcalde torna a fer seu un projecte de l'última legislatura del PP, en este cas el Consum de la Canyada. Un projecte que el PSOE sempre havia votat en contra i que ara es limita a signar sense afegir cap millora i fent oïdes sordes a les peticions veïnals. Unes exigències que Compromís traslladava al PP i entre les quals estava mantenir la màxima massa forestal, aspecte que Sagredo no ha respectat perquè ha donat llum verda a que s'arrasen 212 pins”.

A més a més, aquesta formació política dubta que siga funcional tindre una comissaria a 500 metres de l'actual. Una altra de les demandes veïnals expressada des de la Junta de Barri a l'anterior equip de govern i que l'alcalde no ha contemplat a la vista de l'inici del projecte.

Així aquesta zona estroba sense 212 pins, amb dos comissaries juntetes mentre altres barris necessiten més reforç policial, un col·lapse a futur en els accessos que encara no s'ha plantejat, i sense garanties d'enderroc de l'estructura en ruïna que porta més de 30 anys entre els pins.

Des de Compromís insisteixen a fer valdre la participació ciutadana i que l'alcalde escolte als veïns de la Canyada, “perquè se li refresque la memòria i els faça cas, posant solució als arbres talats, als problemes de trànsit que vindran i a la inoperativitat de tindre dos comissaries tan a prop”, conclou Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona