Medi ambient

Netegen nou quilòmetres de recs i rieres a Riudellots

L'Ajuntament vol minimitzar el risc d'afectacions en cas d'avingudes

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva està executant des de fa alguns dies la neteja de nou quilòmetres de diverses lleres, rieres i recs que transcorren pel terme municipal de Riudellots. Els treballs formen part de les actuacions de manteniment que des de l'àrea de Medi Ambient del consistori es fan periòdicament.

Segons informa l'Ajuntament en un comunicat de premsa, es netegen un total de 9,1 quilòmetres, dels quals 3,37 són d'un tram de la riera Riudevila, 2,1 de la riera del Cric fins a la riera de Riudevila, 3 quilòmetres del rec de l'Agulla i 0,6 quilòmetres del rec de Can Salvi fins al rec del Regàs.

Amb aquests treballs “es garanteix el lliure flux de l'aigua i es minimitza així el risc de possibles afectacions en cas d'avingudes”, ha explicat la regidora de Medi Ambient i Pagesia de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, Carme Camps (CiU).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia