Medi ambient

Girona entrarà a la xarxa mixta Live, de mobilitat sostenible

L'Ajuntament de Girona pretén fer un nou pas endavant cap a la mobilitat sostenible entrant a formar part de la xarxa publicoprivada Live. Es tracta d'una plataforma oberta a les entitats relacionades amb la mobilitat sostenible a fi de posar en comú els projectes, les estratègies i els models de negoci dirigits a la promoció i expansió d'una mobilitat més respectuosa. Hi intervenen administracions com la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, ens com Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i empreses energètiques i d'automoció, entre altres sectors.

Nissan cedeix un vehicle

Precisament un dels integrants de la xarxa és Nissan, companyia que dijous va cedir a l'Ajuntament de Girona una furgoneta 100% elèctrica. La furgoneta, model e-NV200, totalment fabricada a Catalunya, formarà part de la flota municipal durant dos mesos i servirà per fer els controls de zones verdes i blaves. El lliurament del vehicle es va fer en el marc de la segona edició de la campanya itinerant de Nissan sobre el vehicle elèctric, el Nissan Zero Emission Tour 2016, que es s'ha pogut visitar a la plaça de la Constitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia