Administracions

Torroella revisa, deu anys després, el pla municipal d'igualtat

Es vol fer amb la participació ciutadana i es crearà una taula d'igualtat

L'àrea d'Acció Social i Cooperació de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el procés per redactar un nou pla municipal d'igualtat. Per fer-ho, es partirà d'un document inicial elaborat fa deu anys

La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Roser Font, explica que “el motiu principal que ens ha portat a reprendre el projecte és que la realitat ens mostra que continua havent-hi deficiències i la igualtat d'oportunitats continua sent un objectiu a assolir”. S'ha elaborat una mostra representativa de 150 dones del municipi, per franges d'edat, nacionalitat d'origen, i altres paràmetres, a les quals s'ha enviat una enquesta. El document final es complementarà amb la creació d'una taula municipal d'igualtat, un espai de participació ciutadana des d'on es treballaran les polítiques d'igualtat i es promourà l'execució dels objectius proposats en el pla de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia