Urbanisme

Lloret traurà a licitació la construcció de les pistes de pàdel a la piscina

L'Ajuntament ho va aprovar en junta de govern, i està treballant en les bases tècniques del projecte

Les obres de l'aparcament de Can Xardó, acabades

L'Ajuntament de Lloret de Mar traurà a licitació la redacció d'un projecte per a l'adequació de la zona esportiva i aparcament a l'aire lliure de la zona de darrere de la piscina, que es va acordar en junta de govern. El termini per presentar propostes encara no ha començat, però, ja que abans s'han d'enllestir les bases i s'ha de publicar la convocatòria de licitació al web de l'Ajuntament, i a partir de llavors les empreses interessades tindran quinze dies per fer propostes. L'Ajuntament vol fer a la zona, aprofitant que es traslladarà el dipòsit municipal de vehicles, un espai d'esports de raqueta, mentre que la superfície d'aparcament es condicionarà i passarà a ser reservada per als usuaris de la piscina, al contrari que ara, que és oberta i gratuïta.

La zona d'esports de raqueta ha de servir com a complement de l'oferta esportiva de la piscina municipal i de les pistes d'atletisme, i contribuir a l'augment del nombre d'usuaris i socis de la piscina municipal, que ja ha superat els 2.000 socis. Per altra banda, per fer les obres s'hauran de traslladar el magatzem de la brigada i el dipòsit de vehicles, que estan situats als terrenys annexos a la piscina. El dipòsit es traslladarà a l'entrada de Lloret, davant la caserna de policia.

LA XIFRA

204.398
euros
han costat les obres de millora de l'aparcament de Can Xardó, que es va obrir divendres.

L'aparcament de Can Xardó, obert

Les obres de l'aparcament de Can Xardó, just darrere de l'ambulatori, es van acabar la setmana passada i divendres ja es va obrir. D'aquesta manera, es compleixen les previsions de l'Ajuntament, que volia tenir enllestits els treballs abans que comencés Setmana Santa.

L'aparcament és de 140 places i gratuït, i els treballs es van fer en dues fases per no haver de tancar en cap moment l'espai i evitar al màxim les molèsties als usuaris. Les obres han consistit en la pavimentació amb mescla asfàltica de tota la zona d'aparcament, ja que era de terra i s'embassava i hi havia molts clots; la millora de la circulació de vehicles invertint el sentit de circulació entre els dos nivells; l'augment del sistema de recollida d'aigües pluvials, i la millora dels accessos de vianants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona