Infraestructures i serveis

Reduccions de fins al 29% del passatge per la vaga al metro

La jornada de vaga parcial al metro es va saldar ahir novament amb un seguiment massiu –que els sindicats van tornar a situar en un 95%– i amb una reducció que va arribar a ser del 29% del nombre d’usuaris en el primer tram d’aturades, de 7 a 9 del matí, durant el qual es va haver de regular l’accés a les andanes als enllaços de les estacions de la Sagrera i Sagrada Família. Al final de l’aturada de la tarda, pels volts de les 6, es van registrar aglomeracions al tram central de l’L5, que van comportar regulacions a l’estació de Diagonal, i a l’L4, amb afectació a Barceloneta.

Aquesta setmana continuaran les negociacions per renovar el conveni amb la mediació del Departament de Treball, que avui ha convocat els representants de la direcció de TMB i dels treballadors per separat. El marge negociador s’eixampla ara perquè dilluns de la setmana vinent és festiu a Barcelona i no hi haurà vaga parcial, de manera que hi ha dues setmanes de coll fins a la següent tongada d’aturades de dues hores per torn, prevista pel dilluns dia 12 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia