Infraestructures i serveis

Renfe no vendrà bitllets de l’Euromed de l’Aldea cap al sud

L’operadora sosté que l’aturada a l’estació de l’Ebre és temporal

Els trens Euromed continuaran aturant-se a l’estació de l’Aldea sense que els usuaris puguin viatjar des d’aquesta estació cap al País Valencià. L’operadora ferroviària manté que la filosofia del servei Euromed és enllaçar “capitals de província” i que no preveu fer una excepció en el cas de l’estació de l’Aldea, on l’Euromed s’atura des del mes de novembre passat per compensar les deficiències de la línia R16. Renfe va signar un conveni amb la Generalitat perquè quatre serveis Euromed en cada sentit s’aturessen a l’estació de l’Aldea fins que entri en funcionament la doble via entre Vandellòs i Tarragona.

Per la seua banda, la plataforma Trens Dignes, que dimecres va fer un viatge reivindicatiu entre l’Aldea i Castelló, reclama a la Generalitat que negocie amb Renfe un servei “estable” a l’estació central de les Terres de l’Ebre. A més, Trens Dignes reclamarà una reunió formal amb l’operadora ferroviària per tractar d’aquesta qüestió, ja que hi ha altres ciutats de l’Estat que no són capitals de província on sí que s’aturen els trens d’alta velocitat. Entre Castelló i Tarragona hi ha uns 200 quilòmetres, un recorregut que Trens Dignes considera excessiu sense que hi hagi cap aturada, ja que les altres estacions es troben a uns 100 quilòmetres de distància. Amb tot, ara l’Euromed sí que s’atura, però només per anar cap a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia