Infraestructures i serveis

Restablerta la circulació de trens a la línia R15

Els trens tornen a connectar la Ribera d’Ebre amb el Priorat i el Baix Camp. Ahir es va restablir la circulació de trens a la línia R15 entre Móra la Nova i Reus, després d’un cap de setmana sense servei i amb transport alternatiu per carretera. Després del descarrilament, dijous, d’un tren de mercaderies a Capçanes, una trentena d’operaris d’Adif i Renfe van treballar durant tot el cap de setmana en torns de dia i de nit per retirar els sis vagons encallats dins un túnel i reparar la resta de desperfectes causats a la línia. Fins al lloc, van haver de desplaçar maquinària pesant i trens tallers.

En descarrilar, el tren va arrencar la catenària i un tros de via. L’accident no va causar ferits, però va obligar a desallotjar un tren de mitjana distància que feia el servei entre Móra la Nova i Barcelona. Els 36 passatgers del servei van haver de ser evacuats i traslladats pels Mossos d’Esquadra i Creu Roja a Móra la Nova, on van seguir el camí fins a Reus per carretera. El tren afectat anava buit de càrrega i havia sortit de Samper de Calanda (Terol) amb arribada prevista al port de Tarragona.

Adif i Renfe han obert una investigació per determinar les causes que han provocat el descarrilament, que no és l’únic que s’ha produït a la línia en els últims mesos, per la indignació d’usuaris i alcaldes de la Ribera d’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia