Infraestructures i serveis

esports

infraestructures

La primera pista de patinatge de Banyoles es farà al parc Saderra

L'Ajuntament aprova unes modificacions urbanístiques per construir unes instal·lacions per a les quals ha costat trobar el lloc adient

Els aficionats al patinatge amb patí en pista banyolins aviat ja no hauran de desplaçar-se a Miànigues (Porqueres) per practicar-ho. L'Ajuntament de Banyoles finalment ha trobat el lloc adient per a la primera pista de patinatge (skate park) de la ciutat: l'illa verda de més al sud del parc Manel Saderra. En el ple municipal d'ahir al vespre el consistori va donar llum verd, per unanimitat, a dues modificacions parcials del pla urbanístic per fer-ho possible.

La tria d'aquest espai s'ha decidit després de molts mesos buscant un emplaçament adient, és a dir, un indret on no hi hagi veïns a la vora a qui pugui molestar l'activitat, segons va indicar el regidor d'Urbanisme, Albert Tubert. Anteriorment s'havia parlat de fer-lo al costat del pavelló de la Draga, però es va desestimar perquè en aquella zona s'hi organitzen moltes activitats. Els grups de l'oposició van trobar bé que finalment es cobreixi aquesta demanda d'un sector del jovent banyolí.

La portaveu de Junts per Banyoles (JxB-AM), Roser Masgrau, va assenyalar un inconvenient: que era massa a la vora de l'esmentat skate park de Miànigues.

Per la seva banda, el regidor d'ICV, Joan Luengo, va corregir Tubert per assenyalar que unes instal·lacions esportives mai podien suposar una molèstia per a ningú.

LA FRASE

Hem estudiat el lloc i ens sembla que el parc estarà ben situat i no causarà molèsties
Albert Tubert
REGIDOR D'URBANISME

Camins escolars, ICV i les reunions privades de CiU amb JxB

L'enèsim enfrontament dialèctic entre el regidor d'ICV, Joan Luengo, i l'alcalde, Miquel Noguer (CiU), va tenir lloc en la sessió d'ahir arran d'una moció que havia presentat l'ecosocialista. Resumint, s'hi demanava una revisió dels camins escolars i els patis oberts. L'alcalde va assenyalar que la qüestió s'estava tractant en les reunions que CiU i Junts per Banyoles (JxB) fan regularment per fer un seguiment de l'execució dels pressupostos, tal com es va pactar quan JxB va donar suport als números que presentaven els convergents. Per aquesta raó, Noguer va convidar Luengo a retirar la moció. L'edil d'ICV va respondre que la retiraria si el convidaven a ell i a la CUP (l'altre grup de l'oposició) a aquelles reunions. Noguer s'hi va negar argumentant l'esmentat origen de les trobades. “Si no la retira, ja sap què votarem”, va avisar l'alcalde. Al final, Noguer va accedir a reunir-los a tots per tractar dels temes de la moció, i Luengo la va retirar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona