Infraestructures i serveis

ferrocarrils

protesta

Montcada vol reactivar la negociació per cobrir les vies

La Taula del Soterrament aposta per pressionar el Ministeri de Foment per diferents vies per concretar una reunió amb el nou ministre

Durant el 2017 es mantindrà la mobilització ciutadana

La Taula del Soterrament de Montcada i Reixac, formada per la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total i l'Ajuntament, no s'atura. Començarà l'any 2017 amb un objectiu clar: obtenir una reunió amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per reactivar les negociacions i fer realitat el cobriment de les vies. “S'han demanat nombroses peticions de reunió al ministeri i continuem sense obtenir resposta”, explica el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez. De fet, l'endemà del nomenament del ministre, al novembre, l'alcaldessa, Laura Campos, ja va reclamar a través d'una carta la trobada i el compliment dels compromisos adquirits amb l'anterior responsable, Ana Pastor, i per tant que s'inclogui una partida per al projecte en el pressupost de l'Estat del 2017. Si no s'obté cap resposta de Foment al gener, la taula no descarta concentrar-se davant de la Delegació del Govern per reunir-se amb el nou delegat, Enric Millo, perquè hi intercedeixi. A més, tenen previst tornar a convocar els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats que van signar el document Compromís per Montcada –només en van quedar fora el PP i Ciutadans– perquè recordin les reivindicacions de Montcada. Els membres de la taula també han acordat anar fins a les oficines de l'Administrador d'Infraestructures (Adif) per demanar una resposta a una moció del ple de l'octubre amb la qual es reclamava que es millorés la seguretat dels passos a nivell del municipi. La taula preveu acabar de fer el calendari amb les accions a principis de gener. “Els objectius dels primers mesos del 2017 són reactivar negociacions i mantenir la mobilització social”, conclou el portaveu de la plataforma, Ramon Bueno.

LA FRASE

S'han demanat nombroses peticions de reunió al ministeri i continuem sense resposta
Jordi Sánchez
President de l'Àrea Territorial del consistori


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona