Infraestructures i serveis

infraestructures

La C-17 rebrà 2,2 milions per a dues obres de millora

El govern treu a licitació les actuacions, que afecten el tram que va de Centelles fins a Granollers

El departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat la posada a licitació de dues obres de millora en el tram comprès entre Centelles i Granollers. Les actuacions, que començarien a la primavera, tenen un cost de 2,2 milions d'euros. D'una banda hi ha prevista la millora del paviment i la col·locació d'asfalt no lliscant en diversos punts del recorregut entre Centelles i la Garriga. En sentit Vic, s'actuarà en tretze trams que sumen sis quilòmetres, i, en sentit Barcelona, en sis zones que fan quatre quilòmetres. El cost d'aquesta intervenció serà d'1,2 milions d'euros. El departament també ha posat a licitació la redacció de dos projectes de millores addicionals en el mateix tram entre Centelles i la Garriga. En aquest projecte es vol actuar més a fons i millorar el paviment en zones en què presenta irregularitats que apareixen de manera periòdica, i també es vol millorar la senyalització, les barreres de seguretat i altres elements de la via. La inversió d'aquesta intervenció s'eleva a 7,2 milions d'euros.

Les actuacions per evitar la caiguda de rocs a la calçada, començades arran de la mort d'una jove el setembre passat, es complementaran amb una vintena d'actuacions més en els talussos entre Centelles i Granollers. En total es col·locaran vora 33.000 metres quadrats de malla metàl·lica per evitar els despreniments cap a la calçada.

En l'àmbit del trànsit i tenint en compte les intenses retencions i cues al Berguedà el cap de setmana passat, des d'ahir està anul·lat el carril ràpid de la C-16. La mesura es pren per tal d'afavorir divendres i dissabte la mobilitat en sentit nord i per facilitar diumenge l'operació tornada en sentit Barcelona.

LA XIFRA

35.000
vehicles
passen cada dia per la C-17 a l'altura de la Garriga. El 8% són vehicles de gran tonatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona