Infraestructures i serveis

Renfe treu a concurs la nova estació de Manresa

Renfe ja ha tret a concurs públic les obres de la nova estació de Manresa. L'esperada notícia la va fer ahir el PSC –a l'oposició– després de constatar que la companyia havia publicat l'anunci de posada a licitació al BOE del 2 de març. Renfe ho va confirmar després.

El projecte acumula un retard de quatre anys. Les obres haurien de començar a l'estiu i permetran fer l'espai accessible a les persones amb mobilitat reduïda i dotaran l'estació d'un sistema de gestió intel·ligent que servirà de prova pilot per a altres estacions, segons va explicar Renfe. S'han adjudicat per 2,4 milions d'euros, mig milió menys del que es va dir a l'estiu i tres menys del que es va preveure el 2013, un fet que per al PSC constata el “desvergonyiment de Renfe i del PP amb Manresa i la manca d'efectivitat institucional local per forçar el compliment dels seus compromisos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia