Infraestructures i serveis

Municipal

Castellar tria per votació fer el rocòdrom infantil

Castellar del Vallès ja ha donat a conèixer el resultat del pressupost participatiu per a aquest 2017. La majoria dels vots dels ciutadans han estat per al projecte del rocòdrom per a infants, dins la categoria de projectes de fins a 10.000 euros. En la mateixa categoria, però amb menys vots, també han sortit escollits i s'executaran els projectes del Parc Street Workout i el parc infantil per a nadons al centre.

Els altres dos projectes més votats, en la categoria de 10.000,1 a 50.000 euros, han estat el de la millora de la seguretat per a la mobilitat en bicicleta i l'escenari per a entitats municipals, presentats pel Consell d'Infants i l'Associació Cultural Vilabarrakes. Totes dues iniciatives tiraran endavant perquè plegades sumen 85.000 euros i l'Ajuntament havia assignat un import màxim de 100.000 euros per a aquesta categoria. Tot i tractar-se del pressupost participatiu, només han votat 1.958 persones, que representen un 9,20% de les que podien haver votat. El nombre de votants ha estat similar al de l'any passat, en què van exercir el dret a vot 1.883 persones. Del total de participants, un 68% han votat telemàticament, mentre que la resta, un 32%, han votat de forma presencial. Per franges d'edat, la participació més alta s'ha registrat entre els ciutadans de 36 a 45 anys, que representen un 24,05%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona