Infraestructures i serveis

transports

vaga al metro

Nou dilluns de vaga al Metro

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana als ciutadans evitar usar el Metro buscant transports alternatius i planificar els desplaçaments

El servei de Metro de Barcelona torna a veure's afectat aquest dilluns per una vaga parcial dels treballadors, que reclamen incloure les seves exigències en el conveni col·lectiu, amb aturades de dues hores en cada torn: de les 7.00 a les 9.00; de les 16.00 a les 18.00, i de les 20.30 a les 22.30 hores.

Les aturades, dins d'una vaga indefinida convocada per a cada dilluns no festiu, compta amb uns serveis mínims decretats per la Generalitat del 40% entre les 7.00 i les 9.00 i entre les 16.00 i les 18.00 --per ser hores puntes--, mentre que seran del 20% entre les 20.30 i les 22.30.

La direcció i la plantilla negocien el conveni col·lectiu des de tardor de 2015, moment des del qual treballadors han convocat diverses jornades de vaga, algunes coincidint amb grans esdeveniments, com el Mobile World Congress de 2016 i el Primavera Sound del mateix any.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana als ciutadans evitar usar el Metro buscant transports alternatius i planificar els desplaçaments, i ha destacat que, durant aquesta setmana de reunions amb mediació, ambdues parts han apropat postures, i estan “treballant sobre un text cada vegada més fitat”.

Les altres tres vagues --els dilluns 24 d'abril, 8 i 15 de maig-- es van desenvolupar sense incidents, encara que va haver de regular-se l'afluència de passatgers a les estacions de la Sagrera i la Sagrada Família per aglomeracions en la primera aturada, i a Diagonal en la tercera vaga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona