Infraestructures i serveis

Bescanó comença les obres d’ampliació de la piscina

L’Ajuntament de Bescanó ha aprovat l’adjudicació de les obres de remodelació i millora de la piscina municipal. Les obres començaran aquest mes i estaran enllestides abans no comenci la pròxima temporada d’estiu. Els treballs comportaran una reforma i una ampliació de la piscina municipal que es desenvoluparà en dues fases. En la primera fase es reformaran i ampliaran els vasos i la zona de platja i es farà la renovació total de la instal·lació d’aigua i de la sala de màquines. En una segona fase es construirà el nou edifici dels vestidors i el del bar.

Amb la remodelació de les instal·lacions, inaugurades el 1983, s’actualitzarà la normativa vigent i els usos de l’equipament, coordinant l’aspecte lúdic i d’oci amb el pròpiament esportiu. En aquesta línia, es construirà una piscina petita destinada als infants i es reformarà notablement la piscina gran, que passarà a tenir el doble de les dimensions actuals. Una novetat important és la instal·lació d’un sistema de cloració salina, que elimina pràcticament la utilització de clor. D’altra banda, se substituirà l’actual gespa natural per un sistema de gespa artificial que permetrà estalviar una gran quantitat d’aigua i de costos associats al seu manteniment. Segons l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, les obres de remodelació i de l’equipament “eren necessàries després de gairebé 30 anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona