Una nova rotonda millorarà l'accés a la Fatarella des de les Camposines

La Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte per construir una rotonda a l'accés a la població de la Fatarella per la carretera TV-7331. Aquesta actuació, amb un pressupost de contractació superior als 438.500 euros, suposarà una important millora per a la seguretat del trànsit rodat, ja que la rotonda ordenarà l'entrada a la població dels vehicles procedents de les Camposines, i també dels que provenen de la Fatarella en direcció a Ascó.

Les obres es duran a terme en el punt quilomètric 0,5 de la TV-7331 i consistiran en la construcció d'una rotonda de 40 metres de diàmetre exterior, amb una calçada anular de vuit metres de calçada i un paviment de 12 centímetres de gruix de mescla bituminosa en calent sobre una capa de base de 40 centímetres de gruix de Tot-u. Per al drenatge de la nova rotonda s'ha previst una cuneta formigonada i un col·lector a la zona del pla parcial de la Bassa. Les obres en aquest punt de la TV-7331 es completaran amb l'enllumenat i les plantacions amb reg per degoteig a l'interior de la rotonda, i la corresponent senyalització horitzontal i vertical.

Obres entre Horta i Bot

D'altra banda, la Generalitat ha tret a concurs el contracte de serveis per redactar el projecte del reforçament del ferm i d'altres obres complementàries de l'itinerari entre Horta de Sant Joan i Bot, a les carreteres T-334, TV-3301 i la mateixa travessera de Bot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona