Infraestructures i serveis

les inversions de l'estat

Renfe i Adif prometen 2 milions d’inversió a Vic

Anuncien que s’està redactant un projecte integral de renovació de l’estació de tren

Responsables de Renfe i d’Adif van assegurar divendres, en una reunió a l’ajuntament de Vic amb l’alcaldessa Anna Erra, diversos grups polítics municipals i representants de la UVic-UCC, que s’invertiran més de dos milions d’euros per renovar l’estació de tren de la ciutat. També van explicar que “s’està redactant un projecte integral de renovació de la infraestructura que ha de ser estudiat al llarg d’aquest 2018”.

Les actuacions més immediates, que es veuran durant aquest any, seran de manteniment i neteja de la infraestructura (arranjament dels despreniments de la façana, millora de l’enllumenat, de les escales mecàniques i de les passeres, i neteja d’excrements de coloms), així com també la imminent adjudicació del servei de bar, després que al juny s’acabés el contracte.

Una de les eternes queixes dels usuaris de l’R3 de Rodalies i del col·lectiu Perquè no ens Fotin el Tren –amb qui l’alcaldessa es va reunir la setmana passada– és la mala informació dels horaris, aspecte que es resoldrà amb la implantació de la T-Mobilitat i amb un nou sistema de fibra òptica. La primera fase del desdoblament de la línia, entre Parets del Vallès i la Garriga, s’està preparant amb la supressió de passos a nivell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia