Infraestructures i serveis

Més espai per als usuaris del monopatí a Olot

L’Ajuntament impulsa la renovació i l’ampliació de la pista de Malatosquer

El nombre d’usuaris del monopatí i de les modalitats similars sobre rodes petites ha crescut exponencialment a Olot i això ha motivat una alta utilització del parc destinat a patinar i, en certs moments, el seu col·lapse. Totes les parts tenien clar que calia trobar-hi una solució i, ahir, els representants municipals i els dels usuaris van escenificar aquesta unitat presentant el projecte de millora de la pista de patinatge actual de Malatosquer, amb una inversió de 48.812 euros. La regidora de Joventut, Mar Roca, i el tècnic d’aquesta àrea, Miquel Roca, van agrair als membres del Club Skate Olot que s’hagin constituït com a associació i que hagin canalitzat les seves reivindicacions per mitjà d’aquesta entitat. Fruit d’aquesta bona entesa, segons Roca, és el fet que hagin pogut participar en el procés de selecció, d’entre quatre empreses, de la que executarà els treballs, que serà Copinramps.

La primera fase del projecte preveu l’eliminació dels actuals aparells de fusta instal·lats el 2011 i que estan molt degradats i l’ampliació de la seva superfície de 500 metres quadrats fins a 700. Serà de superfície única de formigó tractat i serà apte per a la pràctica de l’skate i d’altres modalitats, com el BMX, l’scooter i els rollers. El parc actual es tancarà ja dilluns per desmuntar-ne els aparells i estarà en obres del 3 d’abril fins a la fi de maig.

Opten per l’autoregulació del parc

Tot i els col·lapses que es produeixen puntualment al parc de monopatins de Malatosquer per l’alta freqüentació, l’Ajuntament de la capital garrotxina no té previst intervenir-hi redactant una reglamentació d’ús. Ho deixa en mans del club, sobretot atenent al fet que és un parc públic. Miquel Roca ha recordat que, a diferència d’altres espais on ha calgut la presència d’un educador, en el cas del parc de patinatge han optat per l’autoregulació. El portaveu del club, Toni Orozco, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i ha fet una crida als pares perquè es facin responsables dels usuaris menors d’edat. El Club Skate Olot té 200 socis, 50 dels quals són patinadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona