Infraestructures i serveis

Figueres ja planifica la segona piscina coberta

El govern té a punt el projecte executiu del pavelló de l’Olivar Gran, el tercer de la ciutat, i confia que a l’agost el ple ja l’haurà aprovat i que els treballs es podran treure a concurs al setembre

El projecte del tercer pavelló de Figueres va prenent forma i el govern de Figueres va anunciar que el projecte constructiu ja està a punt i que, després de passar pel ple per a l’aprovació, es portarà el procés a licitació. L’alcaldessa, Marta Felip, va situar en el calendari les previsions, de manera que compta tenir el projecte validat per la majoria de regidors del ple al mes d’agost i calcula que al setembre ja s’haurien de posar a licitació els treballs. Amb els terminis que es posen sobre la taula, l’inici de les obres del nou pavelló es fixaria entre finals d’any i principis del que ve.

A més a més, ahir en un acte per a la premsa fet a tocar del terreny on es construirà la nova infraestructura esportiva, es va anunciar que es preveu destinar uns terrenys adjacents al nou pavelló, per a la construcció de la segona piscina coberta de la ciutat.

Aquest nou equipament de la ciutat estarà situat al sud (l’actual amb dos pavellons i una piscina coberta és al nord) i tindrà uns 5.000 metres quadrats de superfície. S’ha dissenyat un pavelló destinat als entrenaments, de manera que s’han dibuixat tres pistes transversals i una grada per a 300 espectadors, ampliable a 600.

El regidor d’Esports, Jordi Masquef, va recordar que aquesta era una infraestructura molt demanada per les entitats i els clubs de la ciutat i que es desenvoluparà per mitigar les mancances en equipaments esportius de la ciutat. “És la inversió en infraestructures de la ciutat dels darrers 20 anys”, subratllava. Per altra banda, l’alcaldessa, Marta Felip, va parlar de com es desenvoluparà urbanísticament l’Olivar Gran, que encara té possibilitats de creixement: “Aquest pavelló ens permetrà la connexió amb el barri de l’Olivar Gran, que fins ara ha estat bastant desconnectat. Obrirà aquests carrers i connectarà el barri amb l’avinguda Salvador Dalí. Estem iniciant la transformació urbanística d’aquest sector sud de la ciutat.”

LA XIFRA

16
mesos
és la durada de les obres prevista en el projecte constructiu del pavelló que s’acaba d’enllestir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona