Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Ferrmed i Zhengzhou impulsen una gran plataforma logística

La ciutat xinesa de Zhengzhou ha signat amb Ferrmed i la UIC (Unio Internacional de Ferrocarrils) un acord de cooperació per al desenvolupament d’una plataforma que aglutini els grans nexes logístics d’Europa i Àsia. El tractat s’ha rubricat a la capital de la província xinesa de Henan –de 100 milions d’habitants– i s’emmarca en la implantació de l’Agenda Estratègica de Cooperació UE-Xina 2020.

L’objectiu d’aquesta plataforma logística és, segons els responsables de Ferrmed, “promoure l’intercanvi i la cooperació entre els grans hubs logístics i industrials en el marc de la iniciativa One Belt, One Road, per tal de millorar significativament la connectivitat i l’eficiència del transport ferroviari i multimodal de mercaderies entre la Xina i la Unió Europea”.

L’operació tindrà el suport tècnic de Ferrmed, associació sense ànim de lucre de caràcter multisectorial creada des de la iniciativa del món empresarial per contribuir a la millora de la competitivitat europea mitjançant l’impuls de grans infraestructures ferroviàries i logístiques. A més, les autoritats de Zhengzhou, ciutat de 10 milions d’habitants, han acordat col·laborar amb Ferrmed en la potenciació del transport ferroviari de mercaderies.

Els acords s’han pres durant la conferència Eurasian Connectivity and Industrial Cooperation Forum. Segons declaracions efectuades per l’alcalde de Zhengzhou, Wang Yuehua, i pel president de Ferrmed, Joan Amorós, als mitjans de comunicació xinesos, aquest fòrum se celebrarà anualment en dues versions, una a la Unió Europea i l’altra a la Xina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona