Infraestructures i serveis

El PSC veu inacció en el traspàs de l’antiga N-II

Casellas acusa el govern de Felip de no haver-lo completat podent-ho fer

El portaveu del grup municipal del PSC a Figueres, Pere Casellas, acusa el govern de la ciutat de renunciar a tenir la titularitat de la principal artèria de la ciutat per inacció. Casellas afirma que l’actual govern de Figueres renuncia a “una reivindicació històrica”.

“Fa quinze mesos que Figueres podria estar gestionant aquest carrer. L’1 d’agost del 2017 en el discurs que va pronunciar la Marta Felip a l’acte d’entrega del giratori de la plaça del Sol va dir que immediatament en demanaria la competència. Això no s’ha fet.”

El portaveu socialista va manifestar ahir que “ja estava acordat que un cop s’hagués acabat el giratori [de la plaça del Sol] l’avinguda Salvador Dalí s’entregaria a l’Ajuntament.”

Però, segons explica, des de llavors “no s’ha fet res de res”. “Aquesta inacció perjudica els ciutadans i les ciutadanes de Figueres.” Casellas va fer notar davant els mitjans la perillositat de diversos accessos que aboquen a l’avinguda Salvador Dalí, problemes que l’Ajuntament podria resoldre fàcilment si disposés de la titularitat de la via. “Al carrer Pere II sovint hi ha accidents, a la pujada de Castell hi hauria d’haver una incorporació a l’esquerra amb un carril central i això tampoc està fet”, va posar com a exemples.

“Fonts del govern ens diuen que l’Ajuntament només ha d’enviar una comunicació confirmant que es queda amb la titularitat i que ho passen a gestionar. El govern de Figueres, doncs, renuncia a tenir-ne la titularitat”, diu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona