Infraestructures i serveis

Roses reasfalta fins a 28 carrers en la nova tanda

La fase de renovació inclourà carrers de Santa Margarida però també de les urbanitzacions de Mas Oliva, Mas Fumats i l’Almadrava, i afectarà 19.710 m²

Roses ha iniciat la nova tanda de reasfaltatges per tota la població, en una actuació que globalment s’allargarà durant dos mesos. En aquesta fase s’inclouran carrers de Santa Margarida, però també de les urbanitzacions de Mas Oliva, Mas Fumats i l’Almadrava, a més de diferents carrers deteriorats de la zona centre de la població. S’aplicaran tres tipus de renovacions, segons la necessitat que presenten els diferents carrers: la restitució de capa d’asfalt existent, l’estesa d’una nova capa d’asfalt o la reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres.

En el primer grup, on la capa d’asfalt serà restituïda, hi ha els carrers Navarra, València, Tarragona, Lisboa, Amsterdam, Luxemburg, Berlín, Ramón y Cajal, Cap Norfeu i Puig Rom, les avingudes de Jaume, de Santa Margarida i de la Gola de l’Estany, les rondes de Circumval·lació i de Miquel Oliva i Prat i les carreteres de les Arenes i del Mas Oliva.

Els carrers on s’estendrà una nova capa d’asfalt són Port de Reig, travessera de la Riera Ginjolers, Viena, Almogàvers, Juan Gris, Vincent van Gogh i l’aparcament posterior de la piscina municipal, mentre que els carrers on es repara l’asfalt aixecat per arrels són Espanya, Punta de Ponent, Londres i carretera de Canyelles.

Aquesta tanda de reasfaltatge tindrà un cost de 281.993 euros i forma part del pla general de reasfaltage del municipi, que té el nom de pla PVIR. La seva finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat. Els vials que es van incorporant a les millores responen a aquells que presenten un grau de deteriorament més elevat de la calçada, detectats pels serveis tècnics municipals, Rosersa, i a partir de les observacions i la col·laboració ciutadana.

LA XIFRA

281.993
euros. Aquest és el cost que tindrà la tanda de reasfaltatges d’ara.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona