Infraestructures i serveis

Les obres per reconfigurar les vies a Sants tancaran el túnel de Passeig de Gràcia aquest cap de setmana

Els trens només circularan pel túnel de Plaça Catalunya i hi haurà canvis en algunes línies

Les obres per reconfigurar les vies de l’estació de Sants provocaran el tancament del túnel de Passeig de Gràcia aquest cap de setmana del 29 i el 30 d’agost. Els trens només circularan pel túnel de Plaça Catalunya, cosa que obliga a reprogramar el servei d’algunes línies per garantir la mobilitat. En concret, la línia R2 Sud tindrà com a origen i final l’estació de Sants, de manera que els que volien arribar fins a Passeig de Gràcia ho hauran de fer amb les línies L3 o L5 del metro i els que anaven a Estació de França hauran d’agafar la L4. Els trens de la R2 Nord modifiquen horaris i circularan desviats, fent parada a Plaça Catalunya però sense parar a Arc de Triomf, i reprenen la seva circulació habitual a El Clot-Aragó.

Les obres d’Adif també afectaran la línia R3 de rodalies, que limitarà el recorregut entre Sant Andreu Arenal i Puigcerdà. Els viatgers que volien agafar el servei entre l’Hospitalet del Llobregat i Sant Andreu podran arribar a aquesta estació amb la L1, o les línies R4 i R12 de rodalies.

Per la seva banda, els trens regionals de la R11 canviaran d’horaris i tindran com a origen i final l’estació de França. Els viatgers que volien agafar el servei a Sants o Passeig de Gràcia hauran d’agafar el metro fins a l’estació Clot-Aragó o la R1 de Sants a Clot-Aragó per enllaçar amb la R11.

Els trens regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 tindran com a origen i final Sants, sense parada a Passeig de Gràcia ni Estació de França, on el viatgers podran arribar amb les línies L3, L4 i L5 de Metro.

Les obres també poden provocar canvis en les vies habituals dels serveis de rodalies a l’estació de Sants i El-Clot Aragó. Adif i Renfe intensificaran la informació als clients per informar d’aquestes possibles modificacions. Els bitllets de rodalies serviran per agafar el metro.

La setmana passada les mateixes obres ja van afectar la circulació pel túnel de Plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona