Infraestructures

Infraestructures

variant de l'aldea

Salvadó exigeix a l'Estat que continuï la variant

El delegat de l'Ebre diu que és una obra “urgent” i “imprescindible”

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, va lamentar ahir l'aturada de les obres de la variant de l'N-340 al seu pas per l'Aldea i va exigir al govern espanyol la represa de les actuacions fins a la seva finalització. Segons Salvadó, es tracta d'unes obres “llargament reivindicades pel territori”. “Són imprescindibles, d'una urgència històrica absoluta i van adreçades a eliminar uns problemes importants de congestió de trànsit, de seguretat, accidents i elevada mortalitat. No es poden aturar sota cap concepte”, va argumentar el delegat del govern. A més, Salvadó també va remarcar que si es confirma l'aturada, el Ministeri de Foment no tindria cap obra en execució en totes les Terres de l'Ebre en aquests moments. “Un rècord lamentable que reforça la manca de prioritat de les infraestructures de l'Ebre per Madrid”, va assegurar. En aquest sentit, el delegat de l'Ebre va lamentar també la “lentitud exasperant” amb què s'estan tramitant els projectes de la variant de Corbera d'Ebre i de Gandesa de l'N-420, o la mateixa A7, des de fa més de set anys, o el “viacrucis amb què s'han desenvolupat les obres de l'Àngol”, a Alcanar.

Tot i haver-la reclamat, el delegat del govern va assegurar que no havia rebut cap informació oficial sobre la situació i ho va atribuir en gran part a la paralització administrativa pròpia del mes d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona