Infraestructures

Equo respon a Marina d'Or que si vol l'aeroport de Castelló que el compre

També proposa aquesta formació ecologista que la ciutat de vacances pague 6 euros per viatger de menys d'aquesta infraestructura.

Des d'EQUO-Castelló s'afirma que “seguir el model Marina d'Or, el de l'especulació urbanística, el deute i l'atur és impensable i un insult a la ciutadania que veu com cada dia té més problemes en arribar a final de mes, si es que s'arriba".

Per als components d'aquesta formació política, “vindre amb les cançons del temps del formigó assenyalant que Marina d'Or aportarà 300.000 viatgers, és simplement una afirmació pròpia de la ignorància o expressió de servilisme polític”.

En tot cas, el que necessita la societat, segons Equo, és un altre model alternatiu que s'oblide de la bombolla immobiliària o la bombolla infraestructural de l'aeroport sense avions i les dessaladores que produeixen aigua que ningú vol, com la dessaladora de Cabanes-Orpesa. Un model que només produeix deute que es transforma en patiment social via eliminació de serveis bàsics i drets.

En aquest sentit, el grup ecologista es pregunta per la factura que s'ha passat a Marina d'Or per la construcció de la dessaladora, malgrat haver-li garantit el subministrament de 18 milions de m2 per als camps de golf.

Davant la proposta d'obertura de l'aeroport de Castelló perquè arriben viatgers a la ciutat de vacances, Equo proposa que siga Marina d'Or la que compre aquest aeroport aturat o que pague 6 euros per cada viatger de menys i no que es retalle més l'estat del benestar per a lucrar a ningú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona