Infraestructures

El PP s'oposa a la construcció de la nova escola de Daimús

Es tracta d'un centre que ha vist decaure els espais comuns i ha acollit mitja dotzena de barracons

Des del Bloc de Daimús un any més, a través dels representants del Grup Parlamentari de Compromís en les Corts Valencianes, s'ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat Valenciana perquè s'incloguera la construcció de l'escola dels Pedregals-Platja. Dissortadament, el grup del PP a les Corts valencianes, un any més, igual que en els dos pressupostos anteriors en què es va presentar la mateixa esmena, ha tornat a votar-la en contra.

En l'actualitat l'escola de Daimús, Mestre Rafael Noguera, es va construir amb una dotació de 3 unitats d'infantil i 6 de primària. En els darrers anys l'augment de població de la localitat, derivada de l'expansió urbanística, ha fet que el nombre de xiquets passara de 89 en el curs 2001/2002, a més de 300 en el curs 2012/13. De fet, en l'actualitat l'escola té 6 unitats d'infantil i 12 de primària, açò és, s'ha duplicat el nombre d'unitats.

Per poder habilitar la duplicitat d'unitats s'ha canviat l'ús de dependències com la biblioteca, la sala d'usos múltiples i l'aula de psicomotricitat, convertint-les totes elles en aules de grup. A més des del curs, 2006/2007 s'han començat a instal·lar barracons al patí. En l'actualitat hi ha 6 barracons.

Al llarg dels darrers anys per part de l'Ajuntament s'ha habilitat i cedit a la Conselleria d'Educació un solar urbà, perfectament urbanitzat, amb dotació d'aigua i llum i, evidentment, amb una superfície major que la mínima que demanava Conselleria per tal de construir allí una nova escola d'una línea i així poder cobrir les necessitats d'escolarització.

Des del Bloc- Compromís per Daimús lamenten que una vegada més els diputats del PP frenen en sec, amb el seu vot en contra, les justes aspiracions del poble a disposar d'unes condicions d'escolarització òptimes per als estudiants de la vila, materialitzades en la necessitat d'una segona escola per poder solucionar el problema de la massificació de l'actual, que concebuda per a 3 unitats d'infantil i 6 de primària ha d'assumir el doble d'unitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona