Infraestructures

Es denuncia a Bellreguard la caòtica gestió de les obres d'instal·lació del gas

El grup municipal Socialista lamenta la manca de control i el poc rigor urbanístic que shi' aplica

La caòtica situació que ve donant-se des de fa setmanes, està ocasionant que la mobilitat pel casc urbà s'ha vist greument afectada, produint en moltes ocasions problemes de circulació als vehicles que s'han vist obligats a circular en sentit contrari, generant problemes per la dificultat o impossibilitat de l'eixida dels vehicles de les cotxeres i baixos als veïns i veïnes afectats, així com problemes d'accés a les cases i comerços.

Tot això sense cap avís als ciutadans en temps i forma i deixant al lliure criteri de l'empresa, que ha fet el que li ha vingut de gust en cada moment, en relació a la circulació, al tancaments de carrers, en la improvisada ordenació del trànsit o fins i tot l'ocupació de la via pública i solars públics sense aparent control per part de l'ajuntament.

Ha estat, i encara ho és, una ocupació en tota regla de l'espai comú amb tanques i maquinària durant els caps de setmana, no sempre necessàries si per part de l'ajuntament existira una exigència sobre el procés d'execució de les obres per trams, i no deixant avançar sense finalitzar l'anterior a les diverses brigades responsables dels treballs.

S'ha donat lamentablement el cas en el qual els veïns i veïnes s'han vist obligats a intentar solucionar-se els problemes per la manifesta manca de control i vigilància de les obres per part del regidor o regidora responsable, que tampoc sabem qui és donat que malgrat la delegació assignada per l'alcaldia als regidors i regidores de l'equip de govern, sembla que les responsabilitats estan barrejades actuant de facto com a responsable d'unes àrees un altre regidor o regidora sense les competències atribuïdes.

S'ha fet palesa fins al moment una direcció ineficaç, manca de pla d'obra i un inexistent control per part dels responsables polítics de l'equip de govern, imprescindibles per a una obra de tal envergadura.

El Grup Socialista lamenta la manca de transparència, una vegada més, donat que no hi ha cap informació relacionada amb aquest assumpte en cap lloc ni document accessible a l'oposició, particularment i tal com ve sent obligatori per les ordenances vigents, en relació als informes de la Policia Local sobre l'ocupació de via pública preceptius en aquests casos i que suposaria finalitzat cada mes la liquidació de la taxa corresponent.

Amb aquestos antecedents el Grup Socialista de l'Ajuntament de Bellreguard ha sol·licitat per registre d'entrada la documentació sobre el pla d'obra, els informes d ela policia sobre ocupació d ela via pública i la valoració de danys ocasionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona