Infraestructures

Millores al carrer Josep Carner del Vendrell

L'Associació de Veïns del Tancat III del Vendrell ha reclamat a l'Ajuntament que millori la seguretat dels vianants al carrer Josep Carner posant uns pilons que separin físicament el pas de les persones del dels vehicles. La millora que reclamen els veïns fa referència a la vorera que l'Ajuntament ha pintat a la calçada del carrer Josep Carner, davant de les escales del centre cívic de l'Estació.

L'associació veïnal aplaudeix la decisió municipal de marcar una vorera per als vianants, però considera que la mesura és insuficient perquè no garanteix la seguretat de les persones, ja que l'únic element que separa el pas de vianants del de vehicles és una línia contínua pintada a terra. En aquest sentit, l'Associació de Veïns del Tancat III ha proposat al departament de Via Pública la instal·lació d'uns pilons de plàstic damunt de la línia contínua perquè actuïn de barrera visual per als conductors i defineixin bé el pas de vianants.

En una instància entrada a l'Ajuntament, l'associació proposa també que se senyalitzi el pas de vianants amb valises lluminoses per millorar la seguretat durant les hores de nit. No obstant això, l'entitat veïnal planteja aquestes millores com una solució temporal per garantir la seguretat dels vianants mentre no es construeixi una vorera i s'instal·li una tanca definitiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona